Skip to content

Target Aid introducerar Fundraising Academy

Genom vårt nya program erbjuder vi dig som NGO stöd och mentorskap att utveckla ditt insamlingsprojekt. Missa inte denna unika möjlighet att komma igång.

Registrera dig nu, begränsat antal platser!

Hur går det med din fundraising?

Insamlingar är en av de bästa metoderna för att samla in resurser för ditt projekt. Men det räcker inte med att enbart sätta upp en donationssida på din webbsida och vänta på att dina givare ska hitta dit med ett kreditkort i sin hand.

Att driva en insamling ställer krav på att ni har en tydlig strategi, effektiv marknadsföring samt en tydlig synlighet i sociala medier för att bryta igenom dagens mediabrus.

targetaid_ngo_hero-collage_960x730__tp-1
Anna Hårleman De Geer

Mitt arbete som generalsekreterare hade underlättats om jag haft tillgång till Target Aid

Under min tid som Generalsekreterare på World Childhood Foundation var det några saker jag fann extra utmanande att hålla adminstrationskostnader på en låg nivå samtidigt som fundraising och marknadsföring ska vara effektivt och framgångsrikt. Donationer från små till medelstora företag kan vara resurskrävande och nedprioriteras därför ofta. När vi tog fram den nya plattformen var det därför dessa områden vi ville utveckla för att Target Aid ska kunna var det stöd till NGOs som vi eftersträvar, och det är också därför jag har initierat det här utbildningsprogrammet.

Anna Hårleman De Geer NGO Ambassadör på Target Aid

En unik möjlighet att komma igång!

Vi hjälper dig att sätta upp ditt konto, få igång din första insamlingskampanj och ser till att du har en plan för hur din kommunikation och marknadsföring blir effektiv i sociala medier.

På tre dagar kommer du vara live med din insamling!

Detta ingår
3 månader NGO Plus (värde 3000 SEK)
2 inspirerande föreläsningar
Personlig coach
Mallar för att komma igång
Kunskapsbank
HubSpot Video

Vad som ingår i programmet

Webinar
Inspirerande digitala event

Ta del av vår erfarenhet i hur man driver effektiv fundraising baserat på best-practices i plattformen. Ta tillfället i akt och ställ dina frågor efter våra två webinars.

  • Webinar 1 - 22/2 16:00–17:00
  • Webinar 2 - 24/2 16:00–17:00 
Assignments
Träningsmaterial och mallar

Ta del av arbetsövningar och mallar som hjälper dig att snabbt komma igång med din planering och genomförande. På tre dagar är du live!

  • Mall för Projektplan
  • Kommunikationsplan 3–6 mån
Support
Coachning och support

Få tillgång till vårt Customer Success-team som hjälper dig om du har någon fråga. Vi är här för att hjälpa dig via chat, telefon eller videomöte.

  • Kunskapsbank
  • Frågor och svar
  • VIP Support

 

Missa inte möjligheten att komma igång med plattformen från Target Aid. Begränsat antal platser, missa inte att registrera dig.

Vad du får genom att delta:

  • NGO Plus i tre månader (värde 3000 SEK)
  • Premium support
  • Mallar och uppgifter

Registrera dig nu, begränsat antal platser och kostnadsfritt!